УВАГА!
З 24 СІЧНЯ 2022 РОКУ ЗМІНА РОЗКЛАДУ РУХУ АВТОБУСНОГО МАРШРУТУ КАЛЬЧИНІВКА - МАРІУПОЛЬ, ВИЇЗД У РАНКОВІ ГОДИНИ З СМТ НІКОЛЬСЬКЕ О 04-50!
У Нікольській селищній раді за ініціативою Центральної районної адміністрації Маріупольської міської ради та за зверненням депутата Маріупольської районної ради Мазура Є.М., проведено нараду з питань покращення транспортного сполучення між селом Приазовське та містом Маріуполь. Нарада відбулась за участі першого заступника селищного голови з питань виконавчих органів ради Сергія ЮЗВІНКЕВИЧА , т.в.о. голови Центральної районної адміністрації Маріупольської міської ради Володимира МОГИЛЬНОГО, представника Департаменту транспорту та зв'язку Маріупольської міської ради, перевізника ФОП П.КАРАСТОЯНОВА.
За результатами наради прийнято рішення про внесення змін до графіку маршруту і забезпечення у тестовому режимі додаткового рейсу сполученням с.Кальчинівка - м.Маріуполь із заїздом до с.Приазовське щоденно о 05-10 (виїзд автобусу з смт Нікольське о 04-50) на період з 24.01.2022 по 07.02.2022. За результатами тестового випробування, буде визначено потребу в рейсі, та прийнято рішення про доцільність його затвердження для постійного користування.
Фото без опису