Фото без опису

 

Постановою Головного Державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 р. №11 "Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в поминальні дні" рекомендовано місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування заборонити відвідування кладовищ під час поминальних днів, крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил. 

 

За дорученням районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 24.04.2020 р., протокол №35, рекомендовано селищному голові у межах своїх повноважень виконати доручення обласної комісії з питань ТЕБ та НС щодо прийняття відповідних заходів - заборони відвідування громадянами кладовищ у традиційні післяпасхальні (післявеликодні) поминальні дні, крім випадків здійснення поховання, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил.

 

На виконання доручення районної комісії з питань ТЕБ та НС розпорядженням селищного голови від 24.04.2020 р. №40р ЗАБОРОНЕНО на території Нікольської селищної ради відвідування на період карантину громадянами кладовища у традиційні післяпасхальні (післявеликодні) поминальні дні. 

 

Нікольська селищна рада звертається до населення з проханням дотримуватися заборони відвідування кладовищ громадянами під час поминальних днів.