21 квітня відбулася робоча нарада в якій прийняли участь селищний голова Василь МІТЬКО, голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, начальник відділення № 1 Марупольського районного відділу поліції ГУ НП в Донецькій області Валентин АЗАМАТ, начальник 100 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Донецькій області Сергій ПАНДАЗІ та представник Кальміусько-Нікольського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Олексій ЮЛКІН.

Представником Кальміусько-Нікольського ОРТЦК Олексієм ЮЛКІНИМ було доведено основне поняття територіальної оборони, її мета та основні завдання.

Також було роз'яснено основну мету та порядок проходження служби громадян України у військовому резерві в підрозділах територіальної оборони ЗСУ у мирний час та особливий період.

Велику увагу було приділено питанням системи підготовки резервістів та військовозобов'язаних які приписані до підрозділів ТрО в ході проведення навчальних зборів та заходів у форматі "Єдиного стрілецького дня", перспективі її розвитку і удосконалення у сучасних умовах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису