Наразі Держенергоефективності співпрацює із Private Financing Advisory Network (далі - PFAN) (www.pfan.net) - глобальною мережею, що забезпечує безкоштовну експертну та інвестиційну підтримку для підприємців/розробників проектів у сфері відновлювальної енергетики та адаптації до змін клімату.

Основні завдання PFAN - допомога у підготовці та доопрацюванні проектних документів (бізнес-план, ТЕО, технічний звіт, фінмодель); розробка та оптимізація бізнес-моделі та структури фінансування; аналіз і доопрацювання проектів із подальшим сприянням у залученні інвестицій, індивідуальна допомога експертів та консультантів. Наразі PFAN відбирає заявки.

Для подання заявки потрібно зареєструватись на сайті https://climate-invest.fluxx.io/apply/pfan registration. Детальна інформація про PFAN та рекомендації до заповнення заявок за посиланням: https://uamap.org.ua/globalna-ekspertnyf-merezha-pfan-pracyuye-v-ukraynee/

У разі виникнення питань просимо звертатися до Ростислава Марайкіна, регіонального координатора PFAN тел.: +38 (067) 209-25-24, або до Інни Сушкової, консультанта PFAN тел.: +38 (097) 932-49-72.

Також інформуємо, що для ініціаторів та розробників проектів з енергоефективності та відновлювальної енергетики, що перебувають у пошуку підтримки із залучення інвестицій і реалізації власних проектів, та для інвесторів, що мають можливості інвестувати у зазначені проекти, функціонує інтерактивна інвестиційна карта ІІАМАР (https://uamap.org.ua).