Відбулася зустріч з працівниками Мангушського об’єднання Пенсійного фонду України у Донецькій області. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Пудак проінформувала про загальні питання, що пов’язані з працевлаштуванням, станом ринку праці, порядком реєстрації в службі зайнятості та послугами для осіб, що підпадають під вивільнення, ознайомила із актуальними вакансіями, які є на ринку праці.

     Профконсультант  Марина Пирлик акцентувала увагу на нових підходах у обслуговуванні шукачів роботи, а саме в наданні послуг, нових сервісах служби зайнятості - відеорезюме, відеовакансії, відеопрезентації, отримання ваучера на навчання, навчанню підприємницької діяльності.

    Зустрiчi такого формату дають можливість здійснити превентивні заходи щодо попередження підвищення рівня безробіття у нашому  регіоні, психологічної адаптації працівників до початку їхнього фактичного звільнення. Працівники взяли активну участь в обговорені такого питання, як можливості працевлаштування  в  інші установи Нікольського району та міста Маріуполь.

Бажаємо усім успіху, кар’єрного розвитку!

Та нагадуємо що усі послуги служби зайнятості надаються безкоштовно!

Фото без опису