Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державним підприємствам протягом 2019 року на суму   32,7 млн гривень.

    У ході аналітичного дослідження податківцями Донеччини було встановлено факти перерахування державними установами коштів на адресу генпідрядника, який має негативну податкову історію та у якого відсутні основні засоби, людський потенціал і технічні можливості для надання будівельно-монтажних робіт. В якості субпідрядників використовувались підприємства, що мають ознаки фіктивності та транзитності, на адресу яких перераховувались кошти з метою подальшого обготівкування та легалізації.

Сума нанесених збитків державним установам склала 32,7 млн гривень.

     Матеріали долучено до кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі на даний час проводиться досудове розслідування слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

 

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot

#перевірки, #ДПС_Донеччина

Додаток до прес-релізу - 1 фотоматеріал (файл 3.jpg).