Шановні платники податків!!!

 

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що подання документів засобами електронного зв’язку в електронній формі здійснюється платниками відповідно до норм Податкового Кодексу України та Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 557 (в редакції наказу МФУ від 01.06.2020 № 261),  з дотриманням вимог Законів України від 22.05.2003р № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» зі змінами та доповненнями та від 05.10.2017 №2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» зі змінами та доповненнями.

Платники для формування електронних документів самостійно на власний розсуд можуть обрати будь-яке програмне забезпечення, у тому числі інформаційно - телекомунікаційну систему «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікаційного електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних послуг.

В режимі «Введення звітності» приватної частини платник має можливість створювати, редагувати, підписувати та надсилати електронні документи.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «Info TAX». За допомогою цього сервісу ви можете отримати інформацію про:

  • стан розрахунків з бюджетом;
  • реєстраційні та облікові даних;
  • повідомлення про результати обробки документів;
  • нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків

З питаннями, які виникають при поданні документів засобами електронного зв’язку,  можете звертатися до Нікольської ДПІ за адресою: Нікольський район смт.Нікольське вул. Свободи,128 або за телефоном (06246)21987.

 Заощаджуйте свій час та користуйтеся зручними  електронними сервісами Державної податкової служби України.

Фото без опису