На протязі тижня службою у справах дітей спільно з соціальним відділом виконавчого комітету Нікольської селищної ради та КУ «Центр надання соціальних послуг» здійснено виїзди у смт Нікольське, Зеленоярський та Республіканський старостинські округи з метою виявлення дітей та організації першочергових заходів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та у сім’ї, в яких скоєно домашнє насильство психологічного характеру за фактами повідомлень поліції що надійшли до селищної ради .

Спеціалістами проведена відповідна роз’яснювальна та профілактична робота. Робота по даному напрямку на постійному контролі.

Також спеціалісти служби у справах дітей Нікольської селищної ради відвідали КЛПУ «Обласний дитячий кістково-туберкульозний санаторій м.Маріуполь», де продовжує оздоровлення дитина з інвалідністю, яка набуває статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, з метою отримання інформації щодо стану здоров’я та рекомендацій для подальшого лікування дитини, яка на даний час знаходиться під супроводом служби.

Протягом тижня службою здійснювалась поточна робота, пов’язана з консультуванням, рекомендаціями, представлення інтересів неповнолітніх, повідомленнями з питань захисту прав дітей, усиновлення , опіки тощо.Фото без опису