14 липня 2021 року у Нікольській селищній раді відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням Василя МІТЬКО. На розгляд членів виконавчого комітету було винесено 10 питань. Після виступів доповідачів та обговорень питань членами виконкому, були прийняті відповідні рішення.

На порядку денному були наступні питання:

1.Про впорядкування нумерації будинків та споруд.

2.Про проведення санітарного обрізання зелених насаджень та видалення порослевих дерев на території Нікольської селищної ради.

3.Про присвоєння адреси об’єкту будівництва.

Доповідач: КЛИМЕНКО О.М. - провідний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою територій.

4. Про Програму забезпечення підготовки та проведення зборів підрозділів 109 окремої бригади територіальної допомоги у 2021 році

Доповідач: підполковник ДЕМ’ЯНЕНКО Олександр Вадимович - Начальник першого відділу Маріупольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Донецької області оперативного командування «Схід» сухопутних військ Збройних Сил України.

Вирішили: Програму винести на розгляд сесії селищної ради.

5. Про надання малолітньому статусу дитини-сироти.

6. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

Доповідач: ЧЕМОВА Т.К. – начальник служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради.

Вирішили: службі у справах дітей провести роботу з підготовки необхідних документів з цих питань.

7. Про затвердження Інформаційних та Технологічних карток адміністративних послуг для надання адміністративних послуг в сфері земельних питань відділом земельних ресурсів та розвитку сільських територій Нікольської селищної ради.

Доповідач: ЛЕЖАЙСЬКА Н.А. – начальник відділу земельних ресурсів та розвитку сільських територій.

Вирішили: затвердити інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг для надання адміністративних послуг відділом земельних ресурсів та розвитку сільських територій.

8. Про затвердження складу Молодіжної ради при Нікольській селищній раді.

Доповідач: МАРКОВ П.В. – начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді виконавчого комітету селищної ради.

Вирішили: склад Молодіжної ради затвердити, при необхідності внести зміни.

9. Про Програму створення належних умов для здійснення правосуддя на території Нікольської селищної територіальної громади «Правосуддя 2021».

Доповідач: СЕРГЄЄВА Любов Миколаївна – в.о. керівника апарату Володарського районного суду Донецької області.

Вирішили: Програму створення належних умов для здійснення правосуддя на території Нікольської селищної територіальної громади «Правосуддя 2021» винести на розгляд сесії селищної ради.

10. Про заслуховування звіту начальника відділу ЦНАП виконавчого комітету Нікольської селищної ради про роботу за І півріччя 2021 року.

Доповідач: БУРА Т.В. – начальник відділу ЦНАП виконавчого комітету селищної ради.

Після виступу та обговорень звіту, членами виконавчого комітету прийнято рішення визнати роботу відділу “Центр надання адміністративних послуг” незадовільною.

Звіт начальника відділу “Центр надання адміністративних послуг” Нікольської селищної ради заслухано на виконання протокольного доручення 11 сесії селищної ради восьмого скликання. На засіданні сесії 02.07.2021 року депутати висловили зауваження та порушили питання щодо незадовільної роботи відділу ЦНАП в частині реєстраційних дій, що призводить до недополучень коштів до бюджету громади, тому що мешканці громади та підприємства, які розташовані на території селищної ради, звертаються за наданням послуг до відділів ЦНАП Мангушської ради та м.Маріуполь. Також мають місце скарги на факти відмов фахівців ЦНАПу у наданні адміністративних послуг з реєстрації місця проживання та неприязного ставлення до відвідувачів.

Фото без описуФото без описуФото без опису