Нікольська селищна рада повідомляє, що власники корів, овець та кіз мають можливість отримати часткове відшкодування вартості придбаної установки індивідуального доїння молока.

Часткове відшкодування здійснюється в обсязі 75% від фактичної вартості установки, що придбана у поточному бюджетному періоді, та не може перевищувати 15000 гривень. Право на часткове відшкодування вартості установки мають власники корів, овець та кіз, які утримують дві та більше корів та (або) чотири та більше овець та(або) кіз , які у 2021 році придбали установку індивідуального доїння молока, крім такої, що була у користуванні.

Заяви та документи від претендентів приймаються у робочий час в приміщенні департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації за адресою: м. Краматорськ, бул. Машинобудівників, 20, 3 поверх, кім. № 42.

Отримання довідкової інформації за телефоном: (0626) 42-01-20, 42-01-21 та на офіційній веб-сторінці департаменту за наступним посиланням:

https://agro.dn.gov.ua/vikoristannya-u-2021-rotsi-koshtiv-oblasnogo-byudzhetu-dlya-chastkovogo-vidshkoduvannya-vartosti-pridbanih-ustanovok-individualnogo-doyinnya-moloka/?fbclid=IwAR1T0_Qf3dc1olX37RMuv66bXyYI8HFNM0DbrRDRaYltsXwaiCAylL1vL3w

Використання у 2021 році коштів обласного бюджету для часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння мол