Вакцинація – єдиний дієвий спосіб уберегтися від інфекційних захворювань і запобігти розвитку небезпечних ускладнень, які можуть стати причиною інвалідності та навіть летального результату!

Сьогодні в онлайн - режимі відбулась нарада з питань поточного стану справ щодо масової вакцинації населення проти COVID -19 у Донецькій області під головуванням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Донецькій області, заступника голови облдержадміністрації Дениса КЛЮШНІКОВА та заступника голови облдержадміністрації Юлії КОСТЮНІНОЇ.

В нараді взяли участь Тетяна МАРТИЩЕНКО - заступник селищного голови та Олена ЧЕРНИЦЯ - директор КНП "ЦПМСД Нікольської селищної ради", які доповіли про стан справ щодо проведення вакцинації у Нікольській громаді. Станом на 11.08 2021 року провакциновано 2224 особи, з них 1 та 2 дозу отримали 830 осіб. КНП "ЦПМСД Нікольської селищної ради" має достатню кількість доз вакцин CoronaVac, AstraZeneca, Comirnaty / Pfizer та запрошує населення щепитись проти коронавірусної хвороби. Запис на вакцинацію за телефонами 0663486537, 0972458144.

Ваше здоров'я - у ваших руках!

Фото без опису