Шановні земляки!

Щиро вітаємо вас з Днем Незалежності України!

Цього року наша держава святкує 30 річницю Незалежності. Для людини — це значний проміжок часу, за який відбувається становлення особистості з власними цінностями, переконаннями та поглядами. Для країни – це молодий вік, коли держава має визначитись та обрати шлях свого майбутнього. Та свободолюбиві українці ще 30 років тому показали, що свою державу творять самі, захищаючи право жити в суверенній та незалежній країні .Отримання статусу незалежності, суверенної держави дало змогу Україні зайняти власне місце на карті Європи і світу, а українцям довести свою самобутність як висококультурної нації з великою історією і багатими традиціями, що заслуговує на повагу та визнання. Україна пройшла нелегкий шлях до здобуття своєї незалежності, за яку доводилось платити високу ціну, а інколи й віддавати життя.

Нелегкою була дорога українського народу до того незабутнього дня, коли втілилася у життя національна ідея, воля та прагнення до власної національної державності, найкращих європейських демократичних традицій. Непросто нам і зараз відстоювати суверенітет, цілісність території, інтереси рідної держави.

Щиро вітаємо з Днем Незалежності України кожного, хто вніс і вносить сьогодні свій внесок в становлення незалежної Української держави, хто своєю працею розбудовує рідний край, хто нині бореться за свободу нашої Батьківщини на полі бою, хто всіляко підтримує наших воїнів.

Від щирого серця бажаємо всім вам злагоди, здоров’я та довголіття, почуття гордості за свою державу. І як найшвидше нам миру!

.Дай нам, Боже, віри і злагоди, одностайності і взаєморозуміння у спільній праці, що буде запорукою щасливого майбутнього. Нових починань і звершень в ім`я соборної і процвітаючої України!

Фото без опису