Дорогі школярі та студенти! Шановні педагоги!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!

Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником. Це свято не минає жодної родини, єднає усі покоління представників різних професій, бо складну й тернисту дорогу до знань ми розпочинаємо зі школи і продовжуємо усе наше життя. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

Дорогі діти, нехай кожен учбовий день буде світлим, радісним і плідним. Хай зерна знань, які ваші вчителі та батьки посіють у ваших юних душах, зростуть урожаєм мудрості та натхнення на благо Батьківщини.

Наснаги й витримки батькам у новому навчальному році.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє. Вчитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів. Зі святом!

Фото без описуФото без опису