Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатів,прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня визволення селища Нікольське!

78 років минуло з того дня, як наше селище була визволено від фашистських загарбників, і сьогодні ми з теплом і любов’ю згадуємо подвиг захисників та визволителів рідного краю.

Дорогі ветерани, спасибі вам за те, що ви, в надзвичайно важкій боротьбі, вистраждали і захистили нашу Свободу. За те, що своїми руками підняли наш край з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину! Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам'ять про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні.

Ми пам’ятаємо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів й прадідів Україну і Світ врятовано від нацистської чуми. Честь та слава доблесним захисникам Вітчизни!

День селища – особливе свято, яке об’єднує всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився тут назавжди. Усі досягнення, якими багате Нікольське, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини.

Сучасне Нікольське може пишатися тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя.

У цей світлий мирний день бажаємо вам і вашим родинам благополуччя і процвітання, світлих перспектив вам і вашим нащадкам. Пам’ятайте, на якій героїчній землі ми живемо.

Бажаємо всім здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні. Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим!

А Нікольському - процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно квітучим і красивим селищем, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще!

Нехай на вулицях нашого селища завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!Фото без опису