24 вересня селищний голова Василь МІТЬКО провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Членами комісії були детально обговорені наступні питання:

1.Про встановлення на території Нікольської селищної ради «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та організацію виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами). Вирішили взяти під особливий контроль дотримання постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236

2.Щодо стану охоплення вакцинацією, зокрема педагогічних та інших працівників закладів освіти.

"Посилити колективну імунізацію та запобігти прогнозованій черговій хвилі пандемії - це зараз наше першочергове завдання" - зазначив селищний голова.

3.Про визначення місць розміщення пунктів обігріву для життєзабезпечення населення у разі погіршення погодних умов, а також про визначення стоянок (місць відстою) для транспортних засобів на автодорогах Нікольського району у період несприятливих погодних умов осінньо-зимового періоду 2021-2022 років. Після обговорення цього питання визначили та затвердили перелік стоянок (місць відстою) для транспортних засобів на автодорогах Нікольської селищної ради у період несприятливих погодних умов осінньо-зимового періоду 2021-2022 років, а саме: це АЗС «BVS» - на 694 км автошляху Бориспіль - Дніпро- Запоріжжя – Маріуполь смт Нікольське та продуктовий магазин на 673 км автошляху Бориспіль - Дніпро- Запоріжжя – Маріуполь у с.Новокраснівка.

Також визначили та затвердили перелік пунктів обігріву на території Нікольської селищної ради: відділення терапії, хірургії КНП «Нікольська центральна лікарня Нікольської селищної ради (смт Нікольске вул.Свободи,1) - цілодобово та КЗ «Новокраснівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Нікольської селищної ради Донецької області» за адресою вул. Лісна, буд. 35а с.Новокраснівка (цілодобово).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису