Нікольський центр зайнятості запрошує мешканців Бердянського, Мелітопольського, Пологівського районів Запорізької області та Маріупольського району Донецької області взяти участь у Програмі міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес та отримати фінансову підтримку.

Програма міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес складається з трьох етапів:

1. Участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес»;

2. Розробка бізнес-плану за підтримки експертів;

3. Отримання фінансової допомоги – грант на початок власного бізнесу.

Під час триденного навчання учасники дізнаються про: бізнес-план та як його написати, складові маркетингу та як розробити власний маркетинговий план, роботу з персоналом, закупівлі, системи оподаткування, розрахунок собівартості, фінансове планування, джерела та залучення стартового капіталу.

Для участі необхідно заповнити заявку та надіслати відсканований документ на електронну адресу: events@gurt.org.ua (у темі листа вказати ILO-GIZ) або поштою на адресу: 01001, м. Київ, вул. Еспланадна 28, офіс 7 для Програми міні-грантів ILO-GIZ.

Дедлайн подання заявок: 30 вересня 2021р. Відібрані учасники отримають лист-запрошення.

Форма заявки та посібник з міні-грантів доступні за посиланням: https://bit.ly/3CeGy9i.

В результаті конкурсу автори 100 найуспішніших бізнес-планів отримають фінансову підтримку на започаткування власної справи. Розмір гранту – 2,5 тисячі Євро у гривневому еквіваленті.

Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час тренінгу. Транспортні витрати та витрати на проживання не відшкодовуються.

Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Сприяння економічній активності вразливих груп населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб (ВПО), в регіонах Азовського моря», що виконується GIZ у співпраці з Міжнародною організацією праці (МОП) за дорученням уряду Німеччини.

Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew, Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян, International Labour Organization Ukraine


Фото без опису