Сьогодні відкрив свої двері після тривалої реконструкції Нікольський селищний будинок культури. Символічно, що відкриття відбулось напередодні святкування Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана та першими гостями оновленого закладу стали саме шановні представники старшого покоління, які працювали все життя на благо громади. Привітав всіх зі святом селищний голова Василь МІТЬКО. Він звернувся до присутніх на святі від імені виконавчого комітету селищної ради та депутатськго корпусу з такими словами:

"Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за вклад в розвиток нашої громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Піклування про людей поважного віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!".

На сцені створював настрій свята камерний оркестр "Ренесанс".

Від Нікольської територіальної громади гості свята отримали подарунки, від концерту - гарний настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису