День усиновлення – це свято, яке відзначається 30 вересня в день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, зворушує своєю відвертістю та щирістю. Це свято життєвої мудрості та досвіду, свято великої душі та великого терпіння, а головне милосерддя та любові.

Статусу батьків ми набуваємо з появою дітей (народжених чи усиновлених), проте батьками стаємо лише тоді, коли по-справжньому навчимося відчувати, розуміти, приймати та любити дитину. Усиновлення – це особлива дорога батьківства – благородна, складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.
Дякуємо всім хто подарував дітям можливість бути щасливими.
Ми щиро вітаємо всіх усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників!
Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму, душевну щедрість, батьківську турботу, родинне тепло. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги до Дня усиновлення.

Фото без опису