Навчити літати, навчити мріяти, навчити творити – це призначення педагога. 

Сьогодні селищний голова Василь МІТЬКО був присутній на урочистих зборах  з нагоди  Дня працівників освіти.
Оплесками вітали вчителів та вихователів освітніх закладів громади на вході до будинку культури хореографічний колектив «Максимум успіху» Нікольської гімназії “Софія” та дарували маленькі сувеніри.

У глядацькій залі Нікольського будинку культури зібрались вчителі, вихователі, учні освітніх закладів громади. 
 На сцені першими  виступили вихованці дитсадку «Ромашка» та подарували   присутнім заряд гарного настрою.
 Зі святом освітян привітали селищний голова Василь МІТЬКО, начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді виконкому Нікольської селищної ради Петро МАРКОВ, Наталя ПРОЦЕНКО  – радник Уповноваженого Верховної ради України з прав людини по Донецькій та Луганській областях, голова профспілкової організації працівників освіти  Людмила НЕТРЕБА.
Відзнаками Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації були нагороджені Вікторія ШВЕЧИКОВА -  директор Нікольської  гімназії  «Софія», Ганна КАЧЕКАН -  директор КЗ «Нікольська загальноосвітня  школа  І-ІІІ ступенів імені Якименка А.Д. Нікольської селищної ради Донецької області» , ЮЗВІНКЕВИЧ  Наталя -  директор КЗ «Зеленоярська загальноосвітня школа”    за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки України,  за високий професіоналізм, значні досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти.
За сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі, вагомий внесок у розвиток освіти Нікольської громади та з нагоди Дня працівників освіти  вручили     грамоти від    Нікольської селищної ради вчителям та працівникам закладів освіти громади. Відзнаки від Народного депутата України  Дмитра Лубінця  вручила  Наталя ПРОЦЕНКО.

Також привітали молодих  педагогів, які  з цього навчального року починають працювати в школі.                
                          
Для  освітян  виступали хореографічний колектив «Максимум успеха» Нікольської гімназії “Софія”,  молодша група студії танцю Аллегро Нікольського СБК, школа екстремального танцю «Легіон», вихованців  хореографічного колективу «Степ бай степ» Нікольського будинку дитячої творчості, народний ВІА Апрель» Темрюцького СЦКС.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису