Сьогодні відбулось засідання шістнадцятої сесії селищної ради восьмого скликання під головуванням Василя МІТЬКО. Після обговорення та вивчення на постійних комісіях, на розгляд сесії було винесено 174 питання.
Депутати розглянули  Прогноз бюджету Нікольської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки (доповіла  Поклонська О.І. – начальник фінансового віддіілу). 
 З цілого ряду питань, а саме: про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання у нічний час на території Нікольської селищної ради, про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 18.05.2021 №8/8-391 «Про затвердження переліку доріг по поточному ремонту по Нікольській селищній раді», про затвердження Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища Нікольської селищної ради, про внесення змін до рішення  селищної ради від 12 січня 2021 №8/4-77 «Про створення відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою та затвердження Положення про відділ комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою виконавчого комітету Нікольської селищної ради» зі змінами, про закріплення на праві господарського відання майна за КП «Добробут», про закріплення на праві господарського відання майна за КП «Господар» доповів  Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ  – перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

З питань , що стосуються галузі освіти та культури: про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 04 лютого 2021 року № 8/5-110 «Про затвердження Програми «Організація харчування в закладах загальної середньої освіти Нікольської селищної ради на 2021 рік» ,про внесення змін до рішення селищної ради від 11.03.2021 року № 8/6-142 «Про  організацію безкоштовного харчування учнів  та   вихованців  закладів   загальної середньої  та дошкільної освіти Нікольської селищної ради, які не підпадають під жодну пільгову категорію та опинились в складних життєвих обставинах на 2021 р.», про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 04 лютого 2021 року № 8/5-115 «Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти Нікольської селищної ради у 2021 році» ,про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 16 квітня 2021 року № 8/7 – 242 «Про затвердження Іміджевої програми Нікольської селищної ради Донецької області на 2021 рік», про внесення змін до рішення  селищної ради від 04 лютого 2021 №8/5-114 «Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування дітей у  дошкільних підрозділах закладів загальної середньої освіти (в тому числі дошкільних підрозділах навчально-виховних комплексів), закладах дошкільної освіти Нікольської селищної ради у 2021 році»  доповів Петро МАРКОВ -  начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді виконавчого комітету селищної ради.

Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Нікольської селищної ради Донецької області на 2022 рік доповідала  ЧЕРНИЦЯ Олена – директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Нікольської селищної ради Донецької області.
ШАМЛІ Сергій  – директор комунального некомерційного підприємства «Нікольська центральна лікарня» доповів про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Нікольська центральна лікарня» Нікольської селищної ради Донецької області на 2022 рік.
Про внесення змін до рішення селищної ради від 11 березня 2021 року №8/6-143 «Про створення Служби у справах дітей Нікольської селищної ради Донецької області» доповіла ЧЕМОВА Тетяна – начальник Служби у справах дітей Нікольської селищної ради Донецької області.
Начальник відділу економічного розвитку виконавчого комітету селищної ради. Світлана ПАНІОТОВА доповіла з питання про внесення змін до рішення селищної ради від 28.12.2020 № 8/2-31 «Про Програму економічного і соціального розвитку Нікольської селищної ради на 2021 рік» зі змінами від 18.05.2021 № 8/8-377.
Багато обговорень та виступів було під час розгляду земельних питань, яких було винесено на розгляд більше 150. Загалом, сесія пройшла плідно, були надані відповідні протокольні доручення до виконання відповідальними особами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису