Нікольська селищна рада 22.10.2021 оголошує конкурс з добору керівника комунального закладу культури – Краєзнавчого музею Нікольської селищної ради Донецької області (внаслідок завершення повноважень керівника вказаного закладу культури, відповідно до контракту з ним):

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України,  вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою, відповідність встановленим кваліфікаційним вимогам та здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Конкурсант подає до конкурсної комісії такі документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку  персональних даних, автобіографія, 2 фотографії 3х4 см, копії паспорта та документів про вищу освіту, 2 рекомендаційні листи довільної форми, мотиваційний лист довільної форми.

Документи (в паперовому та електронному вигляді) приймаються протягом 30 днів з дня публікації оголошення на поштову адресу відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді виконкому Нікольської селищної ради (87000, Донецька область, смт.Нікольське, вул. Свободи, 87, кімн. 27) та e-mail: nikol_osvita@ukr.net 

Фото без опису