Сьогодні у селищній раді відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було розглянуто питання щодо погіршення епідситуації на території Нікольської селищної ради.
Згідно щоденного моніторингу епідситуації за даними керівника КЗ Нікольський ясла-садок № 1 «Сонечко» кількість вихованців що захворіли на грипп та ГРВІ перевищила епідеміологічний поріг в 32 %.
На засіданні було вирішено призупинити виховний процес у КЗ Нікольський ясла-садок № 1 «Сонечко» Нікольської селищної ради Донецької області з 25 жовтня 2021 року у зв’язку зі зростом захворюваності на грип та ГРВІ до стабілізації епідеміологічної ситуації та організувати у закладі роботу чергової групи для прийому вихованців рідним яких ні з ким залишити їх вдома.
Стосовно заходів, які обов'язково мають бути проведені селищною радою а саме: засідання сесії, виконавчого комітету, наради тощо - вирішили обмежити присутність громадян на засіданнях, за виключенням депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету селищної ради та осіб які безпосередньо відповідальні за підготовку питань у вищезазначених заходах.
Фото без опису