ПРОЄКТ

УКРАЇНА

Н І К О Л Ь СЬ КА  С Е Л И Щ Н А  Р А Д А

Р І Ш Е Н Н Я

виконавчого комітету

 

Фото без опису___________________ №_______

смт Нікольське

Про встановлення нових тарифів
на послуги з вивезення побутових відходів

 

    

Керуючись  ст.28 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про відходи», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо процедури встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги», Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 17.07.2014 №269, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», враховуючи лист комунального підприємства «Комсервіс» від 11.10.2021 року №22 з економічно обґрунтованим розрахунком собівартості 1 м3 вивезення побутових відходів та тарифів на вивезення побутових відходів, виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

1.Встановити з___________тарифи на послуги з вивезення побутових відходів, які надає комунальне підприємство «Комсервіс» Нікольської селищної ради, для наступних груп споживачів  Нікольської селищної територіальної громади:

 

№ з/п

Найменування послуги, вартість послуги з вивезення сміття

Одиниця виміру

Ціна, грн. за одиницю виміру за місяць, з ПДВ

1

Мешканці багатоквартирних будинків та приватного сектора

з людини при нормі 0,15 м3

23,00

 

Вартість послуги на вивезення сміття  1 контейнера

Одиниця виміру

Ціна, грн. за одиницю виміру за місяць, з ПДВ

1

Приватний сектор

1,1 м3

189,50

2

Установи бюджетної сфери

1,1 м3

164,80

3

Приватні підприємці, інші організації

1,1 м3

199,40

 

2. Директору комунального підприємства «Комсервіс»:

2.1. У строк, що не перевищує 15 днів з дати введення в дію Рішення виконавчого комітету проінформувати споживачів про зміну тарифів.

2.2. Провести роботу з населенням Нікольської громади щодо укладення договорів на надання комунальних послуг з  вивезення побутових відходів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради (ЮЗВІНКЕВИЧ).

 

 

 

Селищний голова                                                                                     Василь МІТЬКО