Ліків проти COVID-19 немає. Заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності. Єдиний спосіб захиститися від цього – вакцинація.

В Україні відкрито вакцинацію для усіх категорій громадян! Кожен, незалежно від віку і професії, може отримати вакцину у найближчому пункті щеплення або центрі масової вакцинації населення. Щеплення безкоштовні! Людина, яка отримує щеплення, посилює свій та суспільний захист. Окрім того, вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

Всі вакцини, що використовуються в Україні, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я, є безпечними та захищають від важкого перебігу, ускладнень та смерті від COVID-19.

Вакцинація — це єдиний, ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби! Імунопрофілактика залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань та смертей, а також боротьби з пандемією.Тільки так населення знову зможе повернутись до звичного життя.

З 29.10.2021 року, в фойє Нікольського селищного будинку культури (вул.Свободи, 126) з 8.30 до 15.00 буде працювати пункт щеплення від COVID-19 (тільки перша доза).
Запрошуємо всіх бажаючих зробити щеплення. В наявності вакцина:
CORONAVAC;
COMIRNATY™ (Pfizer).
Крім того, повідомляємо, що з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 16.00 працює також пункт щеплення на ІІ поверсі Нікольської центральної лікарні.
У суботу та неділю з 8.00 до 13.00 буде працювати пункт щеплення в ЦПМСД (вул.Свободи, 1, І поверх, кабінет 103).
Подбайте про себе та близьких, вакцинація єдиний спосіб захиститися від коронавірусної хвороби.