День гідності і свободи – день, який розпочав новий відлік в історії України та ознаменував прагнення українців створити європейську державу без політичних та корумпованих ігор. Це не просто чергове свято у календарі, цей день є доказом споконвічного прагнення українського народу до вільного та незалежного життя. Українське суспільство зробило перший, впевнений крок до Європи та показало усю рішучість своїх намірів.

 

Невід’ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення Української держави.

Відзначення Дня Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

21 листопада — це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам’ятаємо тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбуття. 

 

Люди, які ціною власного життя змінили історію України, активісти, які полягли на Майдані, були з різних куточків України, різних національностей, різного віку й віросповідання, різних професій. Але їх назавжди об’єднали любов до України та прагнення змінити життя кожного українця на краще.

Сотні сердець згоріли за перемогу і запалили ще мільйони сердець. За рідну Батьківщину, за наше з вами майбутнє кращі сини України поклали свої голови на київському Майдані.

Щорічно, 21 листопада, в цей скорботний для всіх нас день, вся країна схиляє голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні.

Хочемо висловити велику вдячність всім тим, хто у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Вшановуючи нетлінну пам'ять за всіма загиблими, сьогодні ми схиляємо голови перед бійцями АТО, які демонструють усьому світу здатність захищати свою державу та берегти життя мільйонів українців.

Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

Від щирого серця бажаємо усім нам добра, злагоди і непохитної віри в перемогу всього єдиного великого українського народу.

Слава Україні! І вічна пам’ять Героям!

Фото без опису