9 листопада у Нікольській селищній раді селищний голова Василь МІТЬКО, заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради Тетяна МАРТИЩЕНКО, начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Петро МАРКОВ урочисто привітали працівників культури Нікольської громади з нагоди свята - Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Василь Михайлович вручив грамоти працівникам сфери культури, подякував за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, ініціативність, творчий підхід до роботи та побажав насамперед здоров'я, натхнення , визнання та поваги від глядачів, поціновувачів творчості та відвідувачів закладів культури.
Сьогодні в залі для працівників сфери культури пролунало онлайн-привітання від заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії КОСТЮНІНОЇ.
Управлінням культури і туризму Донецької облдержадміністрації оголошено подяки за сумлінну працю,професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток культури ЛОЗІНСЬКОМУ Василю - заступнику директора Нікольського СБК та СТАШКЕВИЧУ Василю - художньому керівнику Республіканського СБК.