Сьогодні, 12 листопада 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО провів чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.
Про роботу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою територій за 9 місяців 2021 року доповів Олексій КЛИМЕНКО - провідний спеціаліст відділу. Члени виконкому вирішили звіт взяти до уваги, відділу продовжувати роботу в даному напрямку та підготувати план заходів на наступний рік. В рамках обговорення питання про підготовку підприємств ЖКГ до роботи в зимових умовах заслухали керівників підприємств ЖКГ, сільськогосподарських та фермерських господарств громади,з якими досягли певних домовленостей щодо надання допомоги по розчищенню території селищної ради від снігу, визначились із заходами на зимовий період по прибиранню снігу, чищенню автошляхів.
Про роботу служби у справах дітей Нікольської селищної ради станом на 1 листопада 2021 року відзвітувала Тетяна ЧЕМОВА - начальник служби. Докладно розповіла про проведену Службою роботу щодо захисту прав та інтересів неповнолітніх відповідно до чинного законодавства. Також доповіла з питань про надання статусу дитини-сироти та захисту майнових прав дітей.
Керуючий справами селищної ради Ірина ПЛАВСЬКА доповіла з питань “Про затвердження Положення про консультативно-дорадчі органи та інші допоміжні органи виконкому селищної ради” та “Про затвердження Програми забезпечення розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Нікольської селищної ради” . Мета цієї Програми - своєчасне забезпечення населених пунктів Нікольської селищної ради оновленою картографічною основою та вирішення питання організації на правовоій основі містобудівної діяльності на території селищної ради, спрямованої на забезпечення сталого розвитку її територій з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів. Члени виконкому Програму погодили та рекомендували до розгляду на сесії селищної ради.
Також з питань встановлення нових тарифів на вивезення побутових відходів та впорядкування нумерації будинків і споруд доповіла Тетяна КЛИМЕНКО - головний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою територій.
Всі рішення на засіданні виконкому прийняті одноголосно.