Сьогодні відбулась довгоочікувана подія.
Нікольська селищна рада в рамках реалізації спільного проєкту Нікольської селищної ради та Данської ради у справах біженців - Данської Групи з розмінування / DRC - DDG придбала автовишку (на умовах співфінансування 50/50, вартість 1млн 600 тис.грн) для проведення робіт з встановлення освітлення у населених пунктах, проведення ремонту та надання послуг населенню громади з обрізки дерев. Цей проєкт - значимий для громади, має соціальну направленність: надання послуг населенню та створення нових робочих місць.
Протягом 2021 року селищний голова Василь МІТЬКО неодноразово проводив зустрічі з директором з програмної діяльності Данської ради у справах біженців - Данської Групи з розмінування / DRC - DDG Вахтангом ПІРАМІШВІЛІ, спеціалістами Данської ради у справах біженців - Данської Групи з розмінування / DRC - DDG Ігорем САРБАШ, з Павлом КУТАНА , ЄГОРОВОЮ Галиною , на якій обговорювались питання реалізації проєкту з придбання автовишки.
Важливий напрямок у роботі Данської ради - комплексний розвиток громад (економічний, соціальний напрямок, надання правової допомоги).
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису