18 січня 2022 року, відбулось засідання виконкому під головуванням селищного голови Василя МІТЬКО.
На порядку денному засідання виконому було розглянуто 16 питань.
Начальник відділу економічного розвитку Світлана ПАНІОТОВА детально розповіла про концепцію та цілі Стратегії розвитку Нікольської селищної територіальної громади до 2027 року, основні напрямки розвитку та роботи громади до 2027 року. Члени виконкому одноголосно погодили Стратегію та рекомендували винести дане питання на розгляд сесії селищної ради.
З питань, що стосуються соціального захисту та захисту прав неповнолітніх доповіли начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Петро МАРКОВ та начальник служби у справах дітей Тетяна ЧЕМОВА .
Погодили внесення змін та доповнень до Програми розвитку культури і туризму Нікольської селищної ради на 2021-2023 роки, з метою формування громадянської активності молоді, активізації участі молоді у соціально-економічному, політичному та культурному житті Нікольської селищної ради затвердили новий склад Молодіжної ради при селищній раді (до складу увійшли викладачі закладів освіти громади, учні, працівники відділів селищної ради, студенти).
Про підсумки виконання Іміджевої програми на 2021 рік доповів Петро МАРКОВ. Розглянули 2 питання про вирішення земельних спорів (доповів Олександр ЯРОЦЬКИЙ - головний спеціаліст - юрисконсульт відділу земельних ресурсів та розвитку територій).
З питань, що стосуються господарської діяльності, благоустрою селищної ради доповіли перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ та провідний спеціаліст відділу комунальної власності ЖКГ та благоустрою територій - внесення змін до складу житлової комісії, про взяття на облік безхазяйного майна нерухомого майна для подальшого набуття права власності, про видалення порослевих дерев, про присвоєння адрес обєктам нерухомого майна, про організацію та визначення видів оплачуваних громадських робіт на території селищної ради на 2022 рік. Для забезпечення ефективної роботи з профілактики правопорушень у сфері благоустрою, боротьби зі стихійними звалищами, захаращенням території затвердили перелік посадових осіб, які уповноважені на складання протоколів про адміністративні правопорушення.
Всі рішення прийняті одноголосно.