17 лютого 2022 року відбулась зустріч селищного голови Василя МІТЬКО з мешканцями с.Новоянисоль. На зустрічі були присутні перший заступник селищного голови Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ, заступник селищного голови Тетяна МАРТИЩЕНКО, начальник відділу земельних ресурсів та розвитку сільських територій Михайло МЄСКЄВ, директор КНП "Нікольський ЦПМСД" Олена ЧЕРНИЦЯ.
Мешканці звернулись до голови з питаннями, які турбують їх вже не перший рік. Основне питання - не допустити закриття фельдшерського пункту та скорочення ставки фельдшера, щоб жителі не залишились без первинної медичної допомоги.
Селищний голова та директор КНП "Нікольський ЦПМСД" надали роз'яснення про роботу та фінансування медичних установ, про необхідність заключення декларацій з лікарями. Також були звернення з питань ремонту доріг, встановлення освітлення, заключення договорів на вивіз сміття та встановлення контейнерів, перевезення дітей шкільними автобусами, надійшли скарги на графік руху рейсового автобусу. Всі питання будуть вирішені у найближчий час.