Сьогодні, 21 лютого 2022 року, селищний голова Василь МІТЬКО  відзвітував перед Нікольською громадою про свою роботу у 2021 році. На звіті були присутні мешканці старостинських округів, представники трудових колективів, працівники комунальних закладів, громадськість, депутати.
 Селищний голова докладно розповів про проведену роботу  за всіма напрямами: виконання бюджету, Програми соціально-економічного розвитку,  роботу у галузі освіти, культури, фізкультури та спорту, соціального захисту, охорони здоров'я населення, житлово -комунального господарства, плани щодо ремонту доріг, встановлення освітлення у населених пунктах селищної ради, розповів про плани на 2022 рік.
Звіт за посиланням: https://www.facebook.com/100065943904832/videos/652677029393945/
 Також селищний голова відповів на питання та пропозиції  присутніх жителів громади стосовно фінансування, оптимізації та роботи у 2022 році закладів освіти та закладів охорони здоров'я громади, роботи сімейних лікарів, ремонту доріг, встановлення освітлення у всіх населених пунктах громади, території, видалення насаджень, розчистки звалища, недопущення видобутку цирконію на території Нікольської громади  та інші питання.
 Селищний голова запевнив присутніх, що всі питання та звернення будуть розглянуті, та він разом з командою Нікольської селищної ради  буде працювати й надалі на благо мешканців та розвивати громаду згідно прийнятої на сесії Стратегією розвитку на 2022-2027 роки.