Фото без опису

 

Святкування відбулося на славу, бо на День селища зібрались найрідніші люди, ті, які працюють заради добробуту села, які тут народились, живуть і своїми справами уквітчують свою маленьку батьківщину.
Теплі вітання, адресовані Нікольській громаді, прозвучали від Нікольського селищного голови О.Ю.Мендрина, в.о.голови Нікольської райдержадміністрації А.П.Третяк, голови Нікольської районної ради В.М.Мітько, штатного помічника Народного депутата Д.В.Лубінця Н.П.Проценко.


За особистий внесок у благоустрій населенного пункту, ініціативу в озелененні територій та створення позитивного іміджу громади подяками та подарунками заохочено
- Нікольський насіннєвий завод «Харвіст Холдінг» ДП «Ілліч-Агро Донбас» (директор МІЩУК В.С.),
- Нікольське міжрайонне управління Держпродспоживслужби (начальник Челбарах І.В.),
- краєзнавчий музей Нікольського району (директор Апостолова П.М.)
- колектив магазину «Village market» (завідувач Лучина О.Л.)
- мешканців будинку №15 по вул.Свободи (уповноважена особа Мустафіна Л.Х.)
- об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Дружба» по вул.Свободи, будинок №25 (голова ОСББ Левикін О.І.)
- власників домоволодінь Цимбал Г.М., Ханча І.Г., Чавдар І.В.


Атракціони та батутне містечко, святкова торгівля, фото локації, концертна програма за участю улюблених виконавців створили незабутню та яскраву святкову атмосферу, відчуття родинної єдності.
Справжню чоловічу міць, силу та витримку продемонстрували спортсмени-силовики. Малеча з захопленням відвідувала цікаві та корисні майстер-класи.


Нікольська селищна рада висловлює щиру вдячність нашим надійним партнерам – Нікольському районному будинку культури (директор Яйленко В.М.), Нікольському краєзнавчому музею (директор Апостолова П.М), комунальному закладу «Нікольська централізована бібліотечна система» (директор Поветкіна І.Ю.), громадській організації «Нікольська місцева організація Всеукраїнське фізкультурне-спортивне товариство «Колос» (голова Мороз О.Ф.), штатному помічнику Народного депутата Лубінця Д.В. Проценко Н.П. за допомогу в проведенні заходів до Дня селища, креативний підхід, щирість та приязне відношення до громади.


Окрема подяка В.О. Лозінському - "майстер-шефу", за щиру душу та кулінарну майстерність.


Зі святом селища, нікольці! 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису