Фото без опису

 

 

Нікольська селищна рада нагадує, що з 10.05.2018 послуги з вивезення побутових відходів на території Нікольської селищної ради здійснює ФОП Танаджи С.Г.


Всі юридичні, фізичні особи-підприємці та мешканці приватного сектору, багатоквартирних будинків зобов'язані укласти договори з ФОП Танаджи С.Г. на вивезення побутових відходів.


Відповідно до п.2.3 «Правил благоустрою, санітарного утримання території, забезпечення чистоти та порядку на території Нікольської селищної ради» "суб'єкти господарської діяльності, які здійснюють свою діяльність на території ради, власники приватних домоволодінь в термін до 15 грудня поточного року зобов'язані укладати договори на наступний рік на вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) і відходів зі спеціалізованими підприємствами».


Невиконання цих правил тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян відповідно до ст.152 «Порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів» Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Додатково повідомляємо, що юридичні, фізичні особи-підприємці та мешканці приватного сектору можуть звернутися до КП «Комсервіс» для отримання в користування сміттєвого контейнеру, тел.(06246) 2-19-00.