18 вересня 2020 року у Нікольському відбудеться екологічна толока (з восьмої години розпочне прибирання безпосередньо колектив селищної ради).

 

               Фото без опису

 

Традиційно у треті вихідні вересня мільйони волонтерів по всьому світу долучаються до глобального прибирання планети, щоб своїми діями не лише зменшити кількість сміття, але й показати приклад іншим.

 

Акція присвячена Міжнародному дню чистих берегів, проводиться для попередження забруднення побутовими відходами (зокрема пластиком) водних ресурсів та має за мету привернути увагу місцевого населення та представників громадськості до проблем засмічення водних об’єктів.

 

Мешканців селища запрошують на дві локації:

- прибережна зона річки Калець (праворуч та ліворуч пішохідних мостів в центрі селища);

- прибережна зона річки Калець (напроти автостанції). 

 

Запрошуємо всіх небайдужих нікольців, суб’єктів господарювання, власників домоволодінь, чиї земельні ділянки межують з прибережною зоною річки Калець, на толоку.

 

Долучитися до акції може кожен, й не обов’язково у визначених місцях.

 

При собі мати господарчий інвентар: пакети для сміття, граблі, захисні рукавиці, тощо.

 

Громада має продемонструвати свою зрілість і здатність свідомо долучатися до спільного вирішення питань благоустрою населеного пункту, проблем правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля!

 

(В умовах адаптивного карантину не забуваймо про дотримання усіх протиепідеміологічних заходів. Учасники мають бути в масках, рукавичках та зберігати соціальну дистанцію)