З нагоди дня селища Нікольське традиційно було проведено нагородження переможців конкурсу на кращий об'єкт благоустрою на приз ім. Кумуржи Х.В.

 

Цьогоріч, через карантинні заходи, селищний голова особисто нагородив та вручив грошові сертифікати.

 

Сертифікати на придбання будівельних та господарчих товарів отримали колективи дошкільних закладів – садочки «Сонечко» (завідуюча Паскалова І.В.) та «Ромашка» (завідуюча Варнік В.Д.). Селищний голова підкреслив, що заклади мають зразковий зовнішній вигляд, завдяки постійній роботі з озеленення клумб та догляду за прилеглою територією.  

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Кращим об’єктом торгівлі визнаний магазин «Луч» (Стамбулжи В.Ф.) мікрорайону «Південний»: за благоустрій прилеглої території, оформлення її елементами дизайну. Особливо привабливим моментом для покупців та відвідувачів магазину є створення місця для під’їзду та паркування автомобілів.   

 

Фото без опису

 

За підтримку чистоти і порядку відзначені та нагороджені сертифікатами жителі багатоквартирних будинків по вулиці Свободи – № 5 (Л.П. Добровольська), № 15 (Л.Х. Мустафіна), № 25 (А.І. Левикін) та другий під’їзд будинку № 9 (Л.В. Будовська).    

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Приємно враженим селищний голова залишився і від приватних територій. Відзначив та нагородив він сертифікатами господарів приватних будинків, чиї подвір’я визнані найкращими. Серед них Нагорна Г.М., Вожол Р.І. та Чумаченко Л.Д. Вони власними силами роблять зовнішній вигляд своїх будинків та подвір'їв естетичним та привабливим, втілюючи ідеї ландшафтного дизайну. 

 

Фото без опису