З метою формування свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім'ї  сьогодні, 7 травня 2021 року на стадіоні «Колос», за ініціативою Нікольського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримкою Нікольської селищної ради проведено фізкультурно-оздоровчий захід  «Мама, тато, я -спортивна сім'я».

    Учасників команд привітали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Тетяна МАРТИЩЕНКО та начальник відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді виконавчого комітету селищної ради Петро МАРКОВ.

    У змаганнях взяли участь 12 команд, родини з Тополинської,  Бойовської, Малинівської, Республіканської, Новогригорівської загальноосвітніх закладів та Нікольської гімназії «Софія».

    За підсумками трьох конкурсів 3 місце посіла сім'я Коркішко (Малинівська ЗОШ), 2 місце сім'я Левикіних (Нікольська гімназія «Софія»). Перемогу одержала сім'я Герасименко (Нікольська гімназія «Софія»), яка 15 травня 2021 року прийме участь в обласних змаганнях «Мама, тато, я - спортивна сім'я» в м.Краматорськ. Всі команди були нагороджені заохочувальними призами та грамотами. 
         Дякуємо родинам за участь! Наші привітання переможцям та успіхів в обласних змаганнях!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису