Сьогодні селищний голова Василь МІТЬКО був присутній на урочистих зборах з нагоди Дня дільничних офіцерів

поліції України, які провів т.в.о. заступника начальника відділу поліції з превентивної діяльності відділення поліції №1 Маріупольського РУП ГУНП, капітан поліції Олександр КОРЯК, та привітав працівників сектору превенції відділення поліції №1 Маріупольського РУП ГУНП в Донецькій області з професійним святом. Василь Михайлович запевнив, що селищна рада завжди готова до співпраці, діалогу, та забезпечення невідкладного реагування на звернення та вирішення проблемних питань.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники з виявлення та документування правопорушень оголошені Подяки Нікольської селищної ради :

- САРБАШ ЛЕОНІДУ СЕРГІЙОВИЧУ - лейтенанту поліції,

дільничному офіцеру поліції ;

- НАЗЮТІ СЕРГІЮ СЕРГІЙОВИЧУ - капітану поліцїі,

старшому дільничному офіцеру поліції;

- ОРЛОВСЬКОМУ ВІТАЛІЮ ЛЕОНІДОВИЧУ - капітану поліцїі,

дільничному офіцеру поліції;

- КАМЕНСЬКИХ АРТЕМУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ - лейтенанту поліцїі, дільничному офіцеру поліції;

- ГАЛЛА АНАСТАСІЇ ІВАНІВНІ - лейтенанту поліцїі, дільничному офіцеру поліції.

За ініціативи голови Нікольської селищної ради Василя МІТЬКО та за підтримки директора ДП "Ілліч-Агро Донбас" Руслана МАЗУРЕНКО працівникам відділення поліції №1 Маріупольського РУП ГУНП в Донецькій області вручили сертифікат на суму 10 000 грн. Голова Кальчицької сільської ради Надія РИБКІНА та начальник служби безпеки ДП "Ілліч-Агро Донбас" також долучились до привітань та нагородження дільничних офіцерів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису