ВИРІШУЄМО НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАЙНЯТОСТІ

 

З метою попередження молодіжного безробіття 18 червня у Нікольському районному центрі зайнятості в форматі відеоконференціїФото без описуФото без описуФото без опису на платформі ZOOM відбулось позачергове засідання Ради роботодавців.

 

З урахуванням даних, отриманих під час анкетування в рамках проведення загальнообласної декади «Знайдемо роботу разом!» роботодавці спільно з представниками закладів професійно-технічної освіти обговорили актуальні питання працевлаштування молоді громади: відсутність практичного досвіду, навчання на виробництві, тіньова зайнятість.

 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцям Олена Пудак звернула увагу на основні питання зустрічі: забезпечення оптимальної співпраці між роботодавцями та Нікольським районним центром зайнятості з активним використанням новітніх технологій. Участь роботодавців у регулюванні ринку праці, прогнозування потреб ринку праці, вирішенню проблеми дисбалансу між попитом і пропозицією робочої сили.

 

Рекрутер Олена Ботман поінформувала про можливість дуального навчання на замовлення роботодавця, яке вирішує проблему відсутності практичного досвіду, тому що навчання в основному відбувається на виробництві.

Провідний юрисконсульт Тетяна Бірюкова поінформувала щодо чинного законодавства.

 

У своїх обговореннях дійшли до висновку, що одним із шляхів подолання цього дисбалансу є, насамперед, плідна робота з усіма сторонами соціального діалогу.

 

 

Впевнені - робота принесе плідні результати!

 

#Рада_роботодавців #Консультант_роботодавця #Дій_зараз #Нікольський_РЦЗ #Живи_та_працюй_в_Україні

Фото без опису