22 червня 2021 року відбулися меморіальні заходи до Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні за участю керівників та представників трудових колективів організацій та підприємств селища Нікольське. На заході виступив селищний голова Василь МІТЬКО.

"Назавжди в нашій історії позначений чорними фарбами найстрашніший день - 22 червня 1941 року. Трагічною сторінкою він увійшов у життя нашого народу. У цей день національної скорботи ми віддаємо данину пам’яті загиблим під час найбільшого в історії людства збройного конфлікту.

Пам’ять про нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій, навіки залишиться у наших вдячних серцях. І ми, нащадки, у пошані схиляємо голови перед мільйонами полеглих за визволення української землі, які боролися і перемогли в тій страшній війні, тими, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тими, хто став жертвою нацизму, загинули на окупованій території, у концтаборах, на фашистській каторзі. Ніхто не забутий!... Ніщо не забуте!... Ми закріпили цю пам’ятну дату в наших серцях…

Ми пам’ятаємо...

Ми завжди будемо пам’ятати…."

Вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладанням квітів до Монументу Слави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису