Фото без опису

Нікольська селищна рада активно розвиває національно-патріотичне виховання молоді своєї громади. З 04 по 05 липня поточного року представники молодіжної ради та вихованці національно-патріотичного гуртка Будинку дитячої творчості Нікольської селищної ради, долучилися до участі у Всеукраїнській акції "Донеччина зустрічає своїх захисників", яка проходила у м. Краматорськ на горі Карачун. Для молоді був облаштований молодіжний наметовий табір, проведені історичні лекції, заняття з орієнтування на місцевості, заняття з поводження зі зброєю, самооборони та протимінної безпеки, працювали тематичних локацій та виставка зразків озброєння. Організація «HALO Trust» представила інформаційну виставку з протимінної діяльності та провела пізнавальні вікторини для молоді та дітей. Організація дослідників військово-історичної спадщини «Плацдарм» представила інсталяцію пошуку загиблих військовослужбовців. Розмовний клуб «Файно» представив виставку творчих волонтерських робіт та провів майстер-клас із плетіння маскувальних сіток. Також було організовано зустріч із Героєм України, українським військовим, танкістом, підполковником Збройних сил України, Євгеном Межевікіним.

Захід був проведено на високому рівні. Наша молодь була приємно вражена проведеним заходом, виявляла жвавий інтерес та активно приймала участь на організованих локаціях.

Після урочистого відкриття Акції відбулась презентація віртуального туру «Боротьба за Незалежність. Далі на учасників Акції чекали показові виступи Донецького відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська федерація «Спас» та підрозділів сектору безпеки і оборони.

Увечорі відбувся акустичний концерт «Пісні, народжені в АТО» та показ військової драми «Мати Апостолів» режисера Дмитра Овечкіна.

Делегація від Нікольської селищної ради разом із учасниками акції взяли участь у покладанні квітів до меморіального комплексу на горі Карачун, з метою вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули при звільненні та обороні півночі Донеччини.

Участь у Всеукраїнській акції "Донеччина зустрічає своїх захисників" стала можливою завдяки активній підтримці молоді та фінансовій допомозі ТОВ "Нова Нива"у особі директорки Тетяни Мінаєвої.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису