Сьогодні, 07 липня 2021 року , відбулось засіданнія комісії з питань ТЕБ та НС Нікольської селищної ради, яке проходило під головуванням селищного голови Василя МІТЬКО. На комісії були присутні голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА, голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, заступник голови Маріупольської райдержадміністрації Олексій ВОРОБЙОВ.

На засіданні розглядались наступні питання:

1. Щодо введення до складу комісії представника Маріупольського районного управління ГУ ДСНС України в Донецькій області

2.Щодо ліквідації наслідків негоди 04-07 липня 2021 року та запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на території селищної ради

Членами комісії з питань ТБ і НС обговорені проблеми: підтоплення домоволодінь мешканців, пошкодження покрівель будинків, ліній електропередач, розчистка шляхів від повалених дерев та гілок, вивільнення ліній електромереж від крон дерев та визначення шляхів вирішення цих проблем.

Всі служби, які задіяні в ліквідації наслідків негоди та селищна рада повинні скоординувати свою діяльність та робити все можливе для покращення життєдіяльності громади.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису