Завдяки Маріупольської міської організації Товариства Червоного Хреста, яка стала ініціатором, організатором та спонсором поїздки та відпочинку наших дітей, з 21 червня 2021року по 3 липня десять дітей Нікольської громади відпочили у дитячому оздоровчому центрі «Сокіл», що в Івано -Франківській області.

У ДОЦ «Сокіл» дітей очікувала цікава та насичена програма, спрямована на спілкування та розвиток талантів. Створення дружнього середовища - пріоритет у таборі. Весь відпочинок базувався на засадах здорового способу життя, збалансованого харчування та практичних навичок, яких потребує майбутнє життя: мінімум гаджетів, протидія шкідливим звичкам. Діти займалися на відкритому повітрі, приймали участь у рухливих іграх, прогулянках горами, арт-майстер-класах, танцювальних вечорах. У дітей з’явилася унікальна можливість стати більш самостійними, навчитися налагоджувати взаємини з однолітками в новому колективі, отримати нові враження, знання та навички. Незважаючи на погодні умови цього літа, всі десять днів у таборі пролетіли на одному диханні.

Поїздка в Карпати запам’яталася нашим дітям кристально-чистим гірським повітрям, природним спокоєм, цілющими мінеральними джерелами, пречудовими ароматами літніх трав та морозної натуральної хвої, неймовірно потужним зарядом енергетики, який надає сама природа, унікальними традиціями краю і смачною кухнею.

Під час поїздки та відпочинку дітей супроводжували волонтери маріупольського червоного хреста. Зі слів голови Маріупольської міської організації Товариства Червоного Хреста Катерини ШМИГУН, співпраця з Нікольською селищною радою набирає обертів.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису