Сьогодні селищний голова Василь МІТЬКО провів нараду з питань проведення роз’яснювальної роботи щодо вакцинації від коронавірусу серед керівників закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти, позашкільних закладів освіти, працівників спортивних закладів, закладів культури, інклюзивно-ресурсного центру, працівників бібліотеки, музею та про доцільність проведення щеплення. Директор КНП «Нікольський ЦПМСД» Олена Черниця розповіла що наразі не існує специфічного лікування проти коронавірусної хвороби COVID-19, тому для того, щоб зберегти своє здоров’я потрібно мінімізувати ризик або навіть унеможливити ймовірність інфікування. Це стає можливим саме завдяки проведенню масової імунізації населення.

Ризик поширення даної інфекції дуже високий серед організованих колективів, що робить їх приорітетною групою населення для проведення вакцинації. Таким чином, вакцинація допоможе унеможливити поширення вірусу.

Записатися на вакцинацію та звернутися з цього приводу за довідками можна за телефонами: з 8.00 до 16.00 - (066) 5010229, з 8.00 до 20.00 щоденно без вихідних (066)3486537Фото без описуФото без опису