Сьогодні, 11 серпня 2021 року у Нікольській селищній раді відбулось засідання виконкому, яке провів селищний голова Василь МІТЬКО. На розгляд винесено 9 питань.

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Нікольської селищної ради за І півріччя 2021 року доповіла Світлана ПАНІОТОВА - начальник відділу економічного розвитку Нікольської селищної ради.

Програмою передбачено виконання 218 заходів на суму витрат 59590,2 тис.грн, фактично виконано 79 на суму 7108,5 тис грн. По виконанню всіх розділів Програми проводиться щоденна робота, перед виконавцями поставлені завдання посилити роботу з виконання запланованих заходів.

Членами виконкому був заслуханий звіт начальника відділу земельних ресурсів та розвитку сільських територій Нікольської селищної ради про роботу за І півріччя 2021 року. Доповіла Наталя ЛЕЖАЙСЬКА - начальник відділу.

Звіт про роботу відділу земельних ресурсів та розвитку сільських територій обговорили, вирішили посилити роботу відділу по виконанню всіх запланованих завдань та заходів для сталої роботи селищної ради з розвитку сільських територій.

Також про роботу за 3 роки комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Нікольської селищної ради відзвітувала директор Наталя МЕНДЄЛЄВА .

Вирішили роботу директора ІРЦ визнати задовільною, рекомендувати продовжувати всебічно впроваджувати роботу ІРЦ відповідно до Положення та потреб осіб з особливими освітніми потребами.

На розгляд виконкому Петром МАРКОВИМ - начальником відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді була надана Програма розвитку сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми в Нікольській селищній раді на 2021-2025 роки та Програма розвитку освіти Нікольської селищної ради на 2021 – 2027 роки.

Метою Програми розвитку сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми в Нікольській селищній раді на 2021-2025 роки є реалізація державної сімейної та гендерної політики, основні напрямки діяльності -сімейна політика, запобігання сімейному насильству та насильству за ознакою статі, гендерна політика, протидія торгівлі людьми, захист прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Вирішено рекомендувати сесії затвердити Програму.

Основими напрямками Програми розвитку освіти на 2021-2027 роки є створення ефективної мережі закладів освіти відповідно до потреб населення та здобувачів освіти з особливими освітніми потребами, створення необхідних умов для отримання якісної і доступної освіти, забезпечення доступу до якісної освіти дітей із сільської місцевості.

Вирішили Програму винести на розгляд сесії селищної ради.

Про створення постійно діючої комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Нікольської селищної ради майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна доповіла Олександра ПАНІОТОВА – начальник юридичного відділу Нікольської селищної ради.

Головний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою територій Тетяна КЛИМЕНКО доповіла з питань про видалення зелених насаджень, про впорядкування нумерації будинків та споруд.

Перший заступник селищного голови доповів з питання про проведення конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів.

Інформацію заслухали та вирішили затвердити конкурсні документи, склад комісії з проведення конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів, оголосити конкурс та призначити дату його проведення на 15.09.2021 року.Фото без опису