Державний Прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Впродовж історичних звершень він ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. Серце кожного українця завмирає при підйомі національного прапору. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

Сьогодні у Нікольській громаді відбулись урочистості з нагоди свята. На площі зібрались керівники установ, представники трудові колективів, військовослужбовці, мешканці та гості громади. Під звуки Державного Гімна України підняли Державний Прапор. Право підняти прапор надано начальнику групи секретного документального забезпечення штаб сержанту Галині ЛАВРУК та головному старшині ВЧ-3012 дивізіону прапорщику Дмитру КЛИМОВУ. Зі словами привітань до всіх присутніх звернулись селищний голова Василь МІТЬКО та т.в.о. начальника першого відділу об'єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Андрій ХУДЯКОВ.

Зі святом, дорогі друзі! Нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису