01 вересня 2021 року у Будинку дитячої творчості Нікольської селищної ради Донецької області пройшов День відкритих дверей «Ласкаво просимо до нас!». Цього разу до нашого закладу завітали учні 2 та 4 класів Нікольської гімназії «Софія» разом із класними керівниками та батьками.

Діти познайомились з гуртками, які функціонують на базі закладу: гурток «Творча майстерня», гурток «Патріотичне виховання», вокальний гурток «Музичні краплинки», гурток сучасного танцю «Step by step», гурток «English club».

Діти не тільки уважно слухали керівників гуртків, які розповідали їм про діяльність гуртка, але й змогли побачити наочно вміння та навички вихованців.

Наприкінці заходу було проведено опитування серед учнів щодо їх вподобань серед гуртків нашого закладу. Кожен керівник гуртка отримав своїх прихильників та буде чекати їх на заняттях у новому навчальному році.

А ми нагадуємо вам ще раз про те, що набір вихованців у гуртки Будинку дитячої творчості триває з 01 вересня по 15 вересня 2021 року. А з 16 вересня вже почнуться заняття у гуртках.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису