Перше вересня завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. Сьогодні до КЗ «Нікольська загальноосвітня школа I-III ступенів № 1 імені Якименка А.Д Нікольської селищної ради Донецької області» опорна школа на свято Першого дзвоника завітали гості – заступник директора департамента капітального будівництва Донецької облдержадміністрації Олександр ПАНАСЕНКО, заступник директора департамента екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Олександр ЛИХАЧ, селищний голова Василь МІТЬКО, т.в.о. заступника начальника відділення поліції з превентивної діяльності відділення поліції №1 Марупольського районного управління поліції Головного управління національної поліції в Донецькій області Олександр КОРЯК. Від щирого серця вони привітали присутніх на святі учнів, вчителів, батьків. Зі словами привітань до присутніх звернувся селищний голова :

“Я від щирого серця вітаю всіх із цим святом! 1 вересня - це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

1 вересня - це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави”.

Селищний голова вручив сертифікат на 20 тис.грн на купівлю обладнання для перших класів, які навчаються за програмою “Нова українська школа”.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису