Сьогодні у шкільній родині Нікольської громади свято - День Знань.

1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Квіти, щирі слова вітань і танок випускників та першокласників - це стане незабутнім святом для вчителів, батьків, дітей. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят . Сьогодні, 1 вересня 2021 року секретар селищної ради Михайло ПАВЛИШИН взяв участь в урочистому заході –Святі Першого дзвоника у Нікольській гімназії «Софія” та звернувся зі словами привітань до школярів, вчителів, батьків:

Шкільні роки – це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви у своєму житті, сподіваюся, ви завжди тепло і вдячно будете згадувати нашу школу, вчителів і однокласників. Першокласники сьогодні відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник,перша вчителька, перший урок. Успіхів всім у навчанні та щасливого майбутнього!

Бажаємо школярам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Від Нікольської селищної ради Михайло ПАВЛИШИН вручив директору гімназії “Софія” Вікторії ШВЕЧИКОВІЙ сертифікат на 20 тис.грн на купівлю обладнання для перших класів, які навчаються за програмою “Нова українська школа”.

Свято пройшло дуже весело і емоційно. Першачків у шкільній родині вітало Сонечко, батьки та учні перших класів виступили зі флешмобом та віршами, фотографувались, після завершення урочистої лінійки взяли участь у квестах та розважальних заходах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису