Праця рятівників – це неоціненний подвиг людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист життя людей від вогню та стихії. Вони цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Сьогодні, у "Міському саду" в м.Маріуполь відбулися урочисті заходи до Дня рятівника. На урочистостях були присутні селищний голова Василь МІТЬКО, заступник голови облдержадміністрації Вадим ФІЛАШКІН, голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія БУКРЄЄВА, голова Маріупольської районної ради Степан МАХСМА Маріупольського району, рятувальники, гості.

Василь МІТЬКО вручив подяки працівникам 26 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Донецькій області Сергію ПАНДАЗІ, Миколі Яйленку, Сергію КУДРЕВИЧУп та висловив особисту подяку начальнику Головного управління ДСНС України в Донецькій області, полковнику служби цивільного захисту Олексію МІГРІНУ.

"На Вас покладена надзвичайно почесна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашої Нікольської громади. Кожен ваш тривожний виїзд - це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа - це врятовані людські життя. Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за Вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Дозвольте, цього святкового дня побажати усім Вам, шановні рятівники Нікольської громади, міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів" - звернувся у своїй промові голова територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису