Надання якісних послуг з водопостачання, забезпечення безперебійної подачі води населенню громади - ці питання обговорили сьогодні на зустрічі селищного голови ВАСИЛЯ МІТЬКО з мешканцями Тополинського старостату. На зустрічі були присутні перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій ЮЗВІНКЕВИЧ, директор КП "Володарськ -Водомережа" Юрій ГЛАДКИЙ та фахівці підприємства, староста Тополинського округу Костянтин ГАЛЛА.

Основним завданням забезпечення водою громадян є технічна надійність та доступність водопостачання.

Ситуація з водопостачанням с у Тополинському старостаті була вкрай незадовільною: до теперішнього часу послуги з водопостачання надавало ТОВ "Тополинка - комсервіс", але вони були неякісними: системні пориви мережі впродовж тривалого часу, зношеність системи, застарілість насосного обладнання, тому є справедливим скарги та наріканням жителів, які надовго залишались без води.

На засіданні сесії селищної ради 19 серпня 2021 року були прийняті рішення про втрату чинності рішення Тополинської сільської ради від 10.10.2019 р. №VII/39-357 «Про передачу водопостачальних та водогінних систем в господарське відання ТОВ "Тополинка -комсервіс" та про повернення ТОВ "Тополинка -комсервіс" водопостачальних та водогінних систем та закріплення їх на праві господарського відання за КП «ВОЛОДАРСЬК-ВОДОМЕРЕЖА» для подальшого використання, зберігання, обслуговування майна.

Відтепер послуги з водопостачання населенню Тополинського старостинського округу надає КП "Володарськ -Водомережа", у перспективі до кінця року - заміна 1 км 200 метрів труб та заміна обладнання у скважинах - зазначив Василь МІТЬКО.

Місцеві мешканці отримали консультації щодо укладення договорів з підприємством, тарифів на послуги з водопостачання, оплати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису